Печеню із птиці вчора, 18 червня, приготували на «Галицькій дефіляді». Скуштувати страву змогли понад 500 гостей дійства.
Кожного дня на «Галицькій дефіляді» готують унікальні страви. У перший день фестивалю приготували суп із кропиви і рагу із кульбаб. Вчора, 18 червня, було печеня із птиці.
Понад півсотні курей і 70 кілограм картоплі пішло нам на приготування цієї страви, - розповів один із організаторів фестивалю Ігор Мамус.
84287586-b36e-4def-8ac5-98da03c5bbc0
a7d505a5-3968-40aa-95cd-dbb8b4cf81e1
b7749dab-b6de-4430-8626-2789676204ae
f7b383af-0938-4950-b844-d90a62469310
Страву готували близько 5 годин у двох великих казанах. Печеня вийшло дуже смачною, люди стояли у черзі, аби скуштувати смаколик.
Діана ГОГОЛЬ
Фото автора