З чим носити водолазку?

Новини компаній

Що таке водолазка - це тонкий обтислий трикотажний светрик з високим коміром, що підвертається, й довгими рукавами. Звісно, сьогодні є різні варіації класичної моделі, та водолазка - це найбазовіша з усіх речей. Вона чудово пасує до будь-чого, гармонійно вписуючись в образ, при цьому має абсолютно самодостатній вигляд. Є елегантною, жіночною, стильною й напрочуд зручною.

Водолазка жіноча: різновиди

Класичні водолазки жіночі ми вже описали. Вони йдуть з трикотажу чи рубчику, можуть бути більш теплими - з додаванням вовни, кашеміру, ангори, або ж вишуканими - з вкрапленням шовку. Додатково варто звернути увагу на такі моделі:

Й кольори водолазки жіночі теж можуть мати абсолютно різні. Фаворити однозначно - чорний, сірий, темно-синій, темно-зелений, марсала, бежевий. Але інші теж ок. Сміливо обирайте модні кольори цього сезону - червоний, блакитний, соковиті відтінки зеленого абощо.

Жіночі водолазки: стиль на кожен день

Жіноча водолазка забезпечує 100%-у гармонію в одязі. Вона - як біла футболка, тільки для свого сезону і все ж вишуканіша. Найчастіше кофти-гольфи жіночі зустрічаються в кежуал та ділових луках. Бо це зручна вишуканість, яку хочеться носити щодня.

Дуже популярний нині монохром - тобто одноколірна гама. І вона може бути будь-якою. А також рекомендується мікс яскравого з принтованим. Гусяча лапка, леопард, картаті мотиви, смужка.

Модні образи з жіночими водолазками

Ну а тепер перейдімо до конкретики. Які ж стильні образи на кожен день стилісти пропонують нам цього разу.

Мільйон разів перевірене поєднання. Єдине що джинси все ж мають бути модними. Щоб одразу в серце.

Акцент робиться на невагому спідницю. Це може бути сліп (у білизняному стилі), фатинова, плісована.

Це взагалі топовий одяг останнього року. Тому обов’язкового вигуляйте такий аутфіт. Сорочку можна накинути або заправити, розстібнувши ґудзики.

До такого тандему підійде будь-який низ. Мікс стриманого і маскулінності підкручує жіночність на повну.

Вона має бути цупка і мати крій у вигляді трапеції. Високі жокейські чоботи або лофери на тракторній підошві вдало завершать композицію.

Так, з найбільш трендовою - довгою і з високим вирізом.

Комфортні образи котуються чи не найбільше. Але радимо не відмовлятися також від чиносів, колютів, палаццо й від спортивних теж.

Як бачите, складати модні образи на кожен день не так вже й важко. Просто оберіть свою капсулу і не бійтеся експериментувати. З цим вам завжди допоможе інтернет-магазин одягу Issaplus.

За матеріалами: https://issaplus.com/ua

Фото з відкритих джерел

новини компанійводолазки