Житель Тернопільщини спровокував конфлікт у місцевому ТЦК, розбив скло і порізав руку

Конфліктну ситуацію в одному з ТЦК області прокоментували у пресслужбі установи

Нетверезий чоловік розбив скло в одному з територіальних центрів комплектації та соціальної підтримки і поранив руку. Конфліктну ситуацію з відвідувачем прокоментували на сторінці Тернопільського обласного ТЦК та СП.

7 вересня 2024 року близько 20 години громадянин Х (користується відстрочкою від мобілізації) перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння,  вирішив піти на службу в Збройні Сили України у свій особистий агресивний спосіб, всупереч встановленому Законом порядку, - йдеться у повідомленні. - Він, перебуваючи разом з іншими громадянами на території режимного приміщення – територіального центру комплектування та соціальної підтримки, спричинив конфліктну ситуацію та намагався проникнути всередину адміністративного приміщення.

Чоловік, застосовуючи фізичну силу, розбив склопакет вхідних дверей приміщення, як наслідок отримав колото ріжучі рани на руці від розбитого скла.

Військовослужбовці територіального центру надали первинну медичну допомогу  потерпілому, викликали лікарів та співробітників поліції. Працівники поліції по даному факту проводять перевірку, за результатами якої буде надана правова оцінка та вжито відповідних заходів реагування відносно порушника.

Фото з відкритих джерел

конфліктТЦК