Житель Шумська напав на цвинтарі на тернополянку

Поки суд розглядав кримінальне провадження, розпочате за фактами крадіжок щодо 20-річного шумчанина, останній, перебуваючи під домашнім арештом, продовжував скоювати злочини - напав на пенсіонерку, оскверняв могили. Займався протиправним на одному з кладовищ обласного центру.

Тернопільська пенсіонерка поскаржилася міліції, що під час перебування на цвинтарі на неї напали. Невідомий вдарив жінку каменем по голові і забрав мобільний телефон.

Міліціонери встановили особу нападника. Молодик скоїв розбій заради наживи. Мобільний забрав, щоб зняти кошти з рахунку, але їх не було, і він розтрощив телефон.

Під час досудового розслідування встановили, що грабіжник не нехтував й цвинтарним металом. З пам’ятників зривав елементи оздоблення, виготовлені з кольорових металів, на вогні нівечив їх до невпізнання і здавав на брухт. Загалом задокументовано три таких факти.

Підозрюваного арештовано. Йому оголошено підозру щодо вчинення кримінальних правопорушень, передбачених частиною третьою статті 297 та частиною першою статті 187 Кримінального кодексу України.