Ділові підсумки дня: 4 червня

Порошенко виступив зі щорічним посланням до Ради, голову міграційної служби відправили у відставку, Рада дозволила допускати в Україну іноземні війська, в Україні ще до 15 проблемних банків, Кабмін можуть переформатувати восени.

Порошенко виступив зі щорічним посланням до Ради

Президент заявив, що не задоволений роботою органів української влади, зокрема і своєю. Порошенко запевнив, що Україні вдалося уникнути дефолту, і закликав Кабмін проіндексувати зарплати та пенсії.

Керівника міграційної служби відправили у відставку

Керівника Державної міграційної служби Сергія Радутного звільнено з посади. За словами президента Петра Порошенка, Радутний не впорався з підготовкою до безвізового режиму з ЄС.

Рада дозволила допускати в Україну іноземні війська

Верховна рада підтримала зміни до закону «Про порядок допуску та умови перебування підрозділів збройних сил інших держав на територію України».

В Україні ще до 15 проблемних банків

До 15 українських банків віднесено до категорії проблемних, заявив заступник директора-розпорядника Фонду гарантування вкладів фізичних осіб Андрій Оленчик.

Кабмін можуть переформатувати восени

Президент Петро Порошенко вважає, що парламентська коаліція восени може розглянути питання переформатування уряду за результатами оцінки його діяльності.

forbes.ua

Вибір читачів за тиждень

Відео