Ростислав Фук

Тернопільські поліцейські посилили патрулювання у нічний час (відео)

Чимало громадян порушували дотримання комендантської години, кажуть правоохоронці

Для захисту громадян та підтримання правопорядку правоохоронці посилили патрулювання на вулицях Тернополя, повідомляють у відділі комунікації Національної поліції області.

Минулого тижня кількість нарядів поліції на вулицях міста у нічний період значно збільшилася. На чергування з 23:30 заступили працівники роти поліції особливого призначення, управління превентивної діяльності та поліції охорони. Поліцейські стежили за дотриманням законності, перевіряли підозрілих осіб, транспортні засоби. Окрім цього, поліцейські моніторили і дотримання режиму роботи різних розважальних закладів, – йдеться в повідомленні.

Під час відпрацювання поліцейські задокументували десятки порушень правил дорожнього руху, серед яких керування у стані алкогольного сп’яніння, без відповідних документів на право керування авто та перевищували встановлені обмеження швидкості руху.

Чимало громадян порушували дотримання комендантської години. З такими порушниками правоохоронці провели бесіди щодо недопущення ігнорування вимог чинного законодавства, а на трьох громадян склали адміністративні протоколи за розпивання алкоголю у громадських місцях.

Поліцейські заходи триватимуть і надалі. Закликаємо краян бути відповідальними, дотримуватися комендантської години та не ігнорувати сигнали повітряної тривоги, – кажуть правоохоронці.

Читайте також: Майже 70 людей під час комендантської години: поліція перевірила приватний клуб у Тернополі

Відео Національної поліції Тернопільської області, фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео