Тамара Коблик

«Війна на Сході в об'єктиві військових фотографів»: у Тернополі представлять благодійну фотовиставку

Представлені роботи - це сукупність деталей, з яких складається життя на війні

Організація VATRA створює різноманітні проєкти у військовій тематиці для суспільства.  Тож перша благодійна фотовиставка «4 грані Донеччини. Війна на Сході в об'єктиві військових фотографів» — не стала винятком. Відкриття виставки відбудеться 13 вересня о 18:00 в креативному кластері Nа пошті (вул. Коперника, 4), вхід вільний.

Військові фотографи, які беруть участь у цій фотовиставці, за час своїх виїздів в «гарячі» точки фронту зібрали багато матеріалу, який тепер хочуть представити суспільству. Їхні фотороботи розповідають про життя на війни та умови, в яких живуть наші бійці.   

Представлені роботи - це сукупність деталей, з яких складається життя на війні. Їх назвали гранями Донеччини. Кожен фотограф має свій власний стиль, робить акценти на різних об'єктах, але єдиним знаменником для їх світлин стала локація — Схід України.

Тернополян запрошують на власні очі побачити Донеччину крізь призму сприйняття авторів. Будьте готові, що діапазон емоцій може коливатися від суму та печалі до тихого щастя та тепла.

Ми хочемо показати вам різні грані життя на передовій. Показати неймовірну мужність та хоробрість наший людей. Поділитися з вами моментами, котрі мають закарбуватися в пам'яті українців назавжди. Познайомити вас ближче з тими, хто охороняє наш сон. Розказати про наших фотографів, котрі попри всю небезпеку продовжують виконувати свою роботу, - пише організація VATRA.

У вас буде можливість взяти участь у зборах на потреби військових, котрі зараз дуже потребують нашої підтримки.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео