Чому варто обрати ліжко Олімп?

Новини компаній

На ринку представлено безліч різноманітних виробників ліжок, тому не завжди легко вирішити, яке спальне місце вибрати. Але однозначно варто розглянути моделі меблевої фабрики Олімп. Цей виробник зарекомендував себе одним із найкращих і надійних. І це й не дивно, оскільки ліжко Олімп вирізняється міцністю, довговічністю, високою якістю матеріалів. А купити такі комфортні моделі для сну зможете в інтернет-магазині «Світ Матраців».

Ліжко Олімп: огляд популярних моделей

Оскільки меблева фабрика ставить перед собою мету вийти на європейський рівень, то надає моделі високої якості та розкішного дизайну. Завдяки таким особливостям, кожне спальне місце створить у спальні особливу, теплу атмосферу комфорту та домашнього затишку. 

Щоб покупці легко підбирали комфортний для себе варіант, ліжка Олімп пропонуються:

Завдяки такій різноманітності точно знайдете спальне місце, незалежно від поставленого завдання.

Чому ліжко на ламелях - вдала покупка?

Що таке ламелі? Це вигнуті дерев'яні планки на каркасі ліжка. Мають вигляд своєрідної решітки, що є найкращим варіантом для ортопедичного матраца. Завдяки пружності посилює його ортопедичний ефект. А ще ламелі подовжують експлуатаційний термін матраца. Створюють для нього такі умови, в яких матрац може «дихати», тим самим обмежуючи вірогідність появи грибка і цвілі. Популярність ліжок на ламелях зумовлена гарантованим комфортним нічним відпочинком.

У чому переваги підйомного механізму?

Порівнявши ціни на класичні моделі та ліжка з підйомним механізмом, важко не помітити значну різницю. Але покупці, які обрали ліжка з підйомним механізмом, у відгуках підтверджують їхню вигідність. Ці конструкції незамінні для малогабаритних квартир, у яких часто важко знайти вільне місце для зберігання різних речей. 

Ліжка з підйомним механізмом на перший погляд не відрізняються від стандартних спальних місць. Тут не побачите звичних ніжок і вільного простору між ними. Але в усьому іншому - класичне спальне місце. Для таких моделей можна купити ортопедичний матрац і не хвилюватися щодо належного рівня підтримки спини. Підняти його просто - легким ривком.

6464abfa18610.webp

Двоярусні ліжка Олімп - ергономічність і стильність в одному виробі

Переоцінити двоярусні ліжка складно: дають змогу на мінімальній кількості вільного місця організувати спальне місце для кількох людей. І при цьому конструкція не має громіздкого вигляду. Дизайн моделі продуманий так, щоб створити в дитячій кімнаті затишну обстановку, що сприяє розслабленню. Діти із задоволенням на такому ліжку не тільки сплять, а й весело проводять дозвілля. А щоб батьки не сумнівалися в міцності конструкції, виробник додатково пропонує закріпити ліжко до стіни на рівні другого поверху.

Інтернет-магазин «Світ Матраців» у каталозі має різноманітні ліжка від виробника Олімп: двоярусні конструкції, односпальні, полуторні та двоспальні ліжка.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео