Тамара Коблик

На Тернопільщині неперервно молитимуться за українське військо

Всі бажаючі можуть долучатися до цієї молитви, відвідавши храм, у якому проводиться молитва, чи доєднавшись онлайн

Тернопільсько-Зборівська архиєпархія УГКЦ розпочинає неперервну молитву за українське військо. Про це розповіли у пресслужбі архиєпархії.

Під час відвідин позицій наших воїнів у часі різдвяних празників єпископи Теодор Мартинюк, Володимир Фірман та священники-капелани отримали численні прохання від військових про молитву за них. Тому з благословення архиєпископа і митрополита Василія Семенюка 22 січня у парафіях Тернопільсько-Зборівської архиєпархії УГКЦ розпочинається неперервна цілодобова молитва за українських воїнів, членів їхніх родин, полеглих воїнів та перемогу у війні, - йдеться у повідомленні.

Молитва триватиме в означений день в одній з парафій архиєпархії з 7.00 ранку до 20.00 у храмі та з 20.00 до 7.00 наступного ранку – удома. Молитву розпочнуть парафії міста Тернополя згідно із встановленим розпорядком, який буде анонсуватися. У день молитви парафіяни цього храму, по можливості, повинні дотримуватися строгого посту.

Всі бажаючі можуть долучатися до цієї молитви, відвідавши храм, у якому проводиться молитва (графік храмів буде розміщено на дошці оголошень храму), чи доєднавшись онлайн до молитви парафій, у яких є онлайн-трансляція.

22 січня, в понеділок, розпочалася цілодобова молитовна акція в Архикатедральному соборі Непорочного Зачаття Пресвятої Богородиці м. Тернополя (вул. Сагайдачного 14). 

 Перелік інших храмів шукайте за посиланням.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео