Тамара Коблик

На Тернопільщині виявили незаконний мініцех з виготовлення «елітного» алкоголю (фото, відео)

Увесь товар розливався з однієї бочки, але у різні фірмові пляшки. Аби напій відрізнявся кольором та смаком, до сурогату додавали різні есенції та барвники

Майже сімсот літрів спиртосуміші виявили працівники поліції у жителя села Чистилів. Чоловік виготовляв та реалізовував алкоголь. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

Під час обшуків, проведених під процесуальним керівництвом окружної прокуратури, слідчі виявили мініцех з виготовлення елітних спиртних напоїв. 

«Бізнесмен» у недобудованому гаражному приміщенні, розташованому на території свого домогосподарства,  розливав алкоголь - горілка, віскі, бренді, коньяк та інші напої. Виробництво проводилося в антисанітарних умовах.

Увесь товар розливався з однієї бочки, але у різні фірмові пляшки. Аби напій відрізнявся кольором та смаком, він до сурогату додавав різні есенції та барвники. 

Під час обшуку у чоловіка, окрім спиртосуміші, вилучили коробки на різні алкогольні напої, корки та пляшки. Встановлюють слідчі, звідки «бізнесмен» брав сировину та кому реалізовував свій «елітний» алкоголь. 

Даний факт внесений в ЄРДР відповідно до статті 204 ККУ(незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів). 

Вирішується питання про оголошення йому підозри. Триває слідство. 

Нагадаємо, на Тернопільщині облаштували у хліві мініцех із виготовлення цигарок.

Читайте також: На Тернопільщині поліцейські вилучили понад дві тонни спирту

Фото та відео Національної поліції

Вибір читачів за тиждень

Відео