Очищення шкіри: 4 факти про гідрофільну олію

На правах реклами

Гідрофільну олію активно почали використовувати в корейській косметиці. А звідти цей тренд поширився на інші країни, що абсолютно заслужено, до речі. Наприклад, гідрофільне масло може кардинально змінити ваше уявлення про засоби для очищення шкіри. 

Наталія Деркач, кандидатка медичних наук та засновниця INSTYTUTUM розповіла 4 факти про використання гідрофільної олії.

Гідрофільна олія підходить для щоденного догляду 

Використовувати олію можна вранці й увечері щодня. Цей засіб має делікатну формулу, що потрібна для постійного застосування. Очищення має бути м’яким, слабокислим і зволожуючим. Саме з цими задачами справляється гідрофільна олія Transforming Melting Cleanser, що підходить для будь-якого типу шкіри.

Гідрофільна олія має делікатну дію, тож її без проблем можна використовувати для будь-якого типу шкіри. Особливості засобу:

  • гарно розчиняє себум і не дає утворюватися куперозу;
  • додатково зволожує шкіру, що корисно для сухого типу.

При цьому олія не стягує й не пошкоджує, що необхідно чутливому стану шкіри. Однак після того, як приберете молочко, варто використати тонер. Якщо не змити додатково емульгатори, вони можуть пошкодити ліпідне прошарування.

Гарно знімає макіяж

Гідрофільну олію використовують, щоб:

  • очистити шкіру;
  • прибрати бруд з пор;
  • зняти макіяж.

Часто декоративна косметика залишається у глибині пор і провокує запалення на обличчі. Олія допоможе цього уникнути. Можна використовувати засіб, щоб прибрати косметику з очей і губ.

Шкіра бездоганно сяє

Ще одна додаткова властивість гідрофільної олії це те, що вона надає шкірі природне сяйво. За це відповідають додаткові компоненти, що також поліпшують захисні властивості шкіри та роблять її більш еластичною. 

Хоча цей засіб вважається лише першим етапом щоденного догляду, він може значно покращити стан шкіри.

Використовувати засіб можна двічі на день: вранці й увечері. Гідрофільна олія від INSTYTUTUM чудово підійде для вашого щоденного догляду за шкірою обличчя.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео