Тамара Коблик

Ракетний удар по Львову: є потерпілі (фото)

У деяких будинках вибуховою хвилею вибило вікна

На світанку 15 лютого армія рф завдала ракетного удару по Львову. В регіоні спрацювали сили ППО, але стався «приліт» в об'єкт інфраструктури. Про це у своєму телеграм-каналі розповів очільник Львівської ОВА Максим Козицький.

Під час ранкової атаки по Львову постраждали дві людини. Це чоловік та жінка, які живуть у будинках на Науковій. У них різані рани. Допомогу їм надали на місці, - йдеться у повідомленні.

Зафіксували влучання в обʼєкт інфраструктури у Львові. Триває пожежа. 

У 16 житлових будинках на вулиці Науковій вибуховою хвилею вибило частину вікон, пошкоджені машини, які були припарковані поруч. 

Як повідомив у своєму телеграм-каналі мер Львова Андрій Садовий, за попередньою інформацією, на Львівщину летіло понад 10 ракет.

Постраждало дві школи та один садок. Вибито понад 400 вікон. Загалом пошкоджено 18 житлових будинків.
Є троє поранених львівʼян, їм надали допомогу, їхньому життю нічого не загрожує, - йдеться у повідомленні.

Ранковий масований ворожий обстріл не призвів до критичного впливу на роботу енергооб’єктів. Про це повідомили у пресслужбі Міністерства енергетики України. Однак внаслідок удару у Львові суттєво пошкоджено кілька об’єктів оператора системи розподілу, зокрема трансформаторну підстанцію. Знеструмлено об’єкт інфраструктури.

На Хмельниччині також є ушкодження цивільних об’єктів. Про це повідомили у пресслужбі Хмельницької ОВА.

Інформація про постраждалих станом на цей час не надходила. Прохання до усіх зберігати інформаційну тишу, допоки працюють відповідні служби, - йдеться у повідомленні. 

Під час ранкової тривоги наші захисники неба збили ворожу ціль на території Івано-Франківської області. Про це у своєму телеграм-каналі повідомила очільниця Івано-Франківської ОВА Світлана Онищук.

Внаслідок падіння уламків відбулося незначне загоряння покрівель господарських будівель. Завдяки оперативній роботі наших рятувальників пожежу ліквідовано. На щастя, обійшлося без жертв та значних руйнувань, - йдеться у повідомленні.

Фото з телеграм-каналу Андрія Садового

 

Вибір читачів за тиждень

Відео