Сережки з перлами – ювелірний тренд 2023 року

Новини компаній

Сережки з перлами - один із найкласичніших ювелірних виробів. У 2023 році ми спостерігаємо новий пік їхньої популярності. Перли прокрадалися до ювелірних трендів останні кілька сезонів і ось у 2023 році сережки з цією інкрустацією стали найпопулярнішою окрасою. Сережки з перлами представлені в широкій різноманітності дизайнів, тому вибрати актуальну модель буває непросто. Що ж варто носити у 2023 році, щоб скласти стильну ювелірну капсулу?

Сережки з перлами: секрети популярності та особливості прикраси

Складно знайти більш елегантну прикрасу, ніж класичні сережки із перлами. Це ювелірна вставка, яка відрізняється унікальним блиском, ніжною та природною красою та вічною актуальністю. Сережки з перлами – універсальний аксесуар для щоденного носіння або особливих заходів.

Часто сережки з перлами викликають асоціації з ніжністю, чистотою, невинністю. У деяких культурних традиціях вони символізують любов, витонченість та добробут. Ніжність — символ, який практично завжди пов'язують із прикрасами із перлів, тому сережки з ним можуть стати чудовим подарунком на весілля, річницю чи день народження.

Для початківців ювелірного мистецтва іноді буває непросто підібрати ідеальне поєднання кількох аксесуарів. Ці прикраси універсальні, тому добре виглядають з різним коштовним камінням та металами. Вам не доведеться думати, наскільки вдалою буде комбінація аксесуарів, адже з цим ювелірним виробом будь-який симбіоз буде виграшним.

Сережки з перлами: трендові моделі на 2023 рік

Тепер по суті. Розберемо актуальні на 2023 рік моделі, які точно додадуть вашому образу трендових ноток:

  1. Барокко. Його неправильні та асиметричні форми створюють унікальний та привабливий ефект, роблячи його ідеальним вибором для таких прикрас, як сережки чи підвіски. Барочні перли – це незвичайний та стильний вибір для тих, хто шукає прикраси, які привернуть увагу та підкреслять індивідуальність свого образу.
  2. Сережки-гвоздики. Вічна класика, яку модні будинки переосмислили. У своїх останніх колекціях запропонували нам носити акуратні та вишукані пусети. Ці ювелірні краплі додадуть елегантності будь-якому вбранню. А ще ця модель дуже комфортна при щоденному носінні.
  3. Сережки-підвіски. У 2023 році вони стануть основним елементом гардероба, отримавши оновлення з новими дизайнами та стилями. Вони будуть представляти універсальний та модний варіант, поєднуючи великі та сміливі кільця, які елегантно прикрашені перлами. Цей стильний аксесуар стане акцентом вашого образу, роблячи його незабутнім та шикарним.
  4. Діорки не зовсім тренд, але все ще залишаються актуальними. Це окремий вид сережок, який з'явився у нас завдяки модному будинку Dior. Зазвичай лицьова частина прикраси менше, ніж тильна. Основою аксесуару виступає стрижень, на який закріпляє дві деталі. Найчастіше це кульки: одна маленька, друга побільше. У 2023 році роль цих кульок гратимуть перли.

Сережки з перлами можна сміливо поєднувати із намистом із цього ж матеріалу. Останнім часом говорили, що комплект з різних прикрас з одним каменем це антитренд, але це не стосується перлів. Сережки та кольє – чудове рішення для вечірнього образу, особливо якщо вибираєте класичний стиль чи інший тренд в одязі під назвою Old Money.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео