ТОП 5 причин почати приймати ашваганду без зволікань

На правах реклами

Ашваганда – це рослина, що родом з Індії. В наших краях вона стала відомою відносно нещодавно, проте дуже швидко здобула загальну любов. Добавки на основі ашваганди українці бронюють на сайті https://liki.ua/ru/shop/brands/ashvaganda-2751.

А якщо ви досі дивуєтеся всесвітній популярності ашваганди, читайте про 5 дивовижних властивостей цієї добавки, які змусять вас подивитися на неї по-новому.

Корисні властивості ашваганди

Корисних властивостей у цієї рослини значно більше. Вважається, що в її складі є речовини, які з користю впливають практично на всі органи та системи людського організму. За цілющими властивостями ашваганду порівнюють із женьшенем.

Ашваганда має багато корисних властивостей, але варто виділити основні 5.

Покращує функціонування щитовидної залози

Якщо врахувати, що від ендокринної системи та щитовидної залози зокрема залежить чимало процесів в організмі: від обміну речовин і маси тіла до гормонального фону, то їхня правильна робота вкрай важлива для кожного. Ашваганда покращує стан щитовидної залози, сприяє усуненню порушень функціонування при її нормальній та зниженій активності.

Знижує тривожність і підвищує стійкість до стресів

У наш тривожний час, мабуть, не залишилося нікого, чия нервова система не потребувала б заспокоєння і додаткової підтримки від потрясінь. Ця рослина може знизити рівень тривоги та покращити якість сну.

Виводить з організму токсини

Детокс-властивості та антиоксидантна дія ашваганди – чудовий спосіб не тільки очистити організм від шкідливих речовин, а й уповільнити старіння.

Покращує пам'ять і роботу головного мозку

Про користь ашваганди для покращення концентрації уваги, розумової працездатності та пам’яті відомо вже доволі давно. І якщо витратити трохи часу, в інтернеті навіть можна знайти результати наукових досліджень на підтвердження цього.

Стимулює імунну систему

Імунітет – наше все. Коли стаються розлади в цій системі, людина не просто стає більш вразливою перед мікробами, а з'являється алергія, аутоімунні захворювання, страждають практично всі системи. Ашваганда покращує показники крові, а й вироблення антитіл, які борються з вірусами імунної системи.

До речі, крім перерахованих корисних властивостей, ця добавка ще й чудовий адаптоген. Це означає, що вона містить речовини, які допомагають організму протистояти широкому спектру згубних і стресових факторів.

Де купити ашваганду в Україні?

Найпростіший і найбезпечніший спосіб придбати ашваганду – через сервіс liki.ua. На сайті зібрані товари з асортименту десятків перевірених і ліцензованих аптек із різних куточків України. Користувачу сервісу залишається лише знайти, де продають потрібне за найбільш вигідною ціною і забронювати товар.

Коли дізнаєшся про корисні властивості ашваганди, стає зрозуміло, що її всесвітня популярність – це не швидкоминучий тренд, а усвідомлена турбота про здоров’я.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео