Ростислав Фук

У двох тернополян виявили наркотики

Одного з чоловіків упіймали «на гарячому» під час отримання посилки в поштоматі

Двох тернополян з наркотиками виявили впродовж доби 4 грудня правоохоронці. Вирішується питання про оголошення їм підозри відповідно до кримінального кодексу України, повідомляють у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

Так, близько 2:10 ночі під час патрулювання наряд помітив чоловіка, який ішов вулицею. Невідомого зупинили, оскільки він порушив комендантську годину. Чоловіка попросили пред'явити документи та показати речі, які знаходилися в сумці та кишенях. У ході перевірки поліцейські виявили пакетик з кристалічною речовиною. Як з'ясувалося, чоловік уже неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за наркозлочини і нещодавно звільнився із місць позбавлення волі. За останнє правопорушення йому інкримінують статтю 309 Кримінального кодексу України.

Постане перед судом ще один любитель заборонених речовин. Чоловіка «на гарячому» під час отримання посилки, піймали оперативники. Правоохоронці отримали інформацію про те, що житель Тернополя замовив у телеграм-каналі наркотики й прийде їх отримувати через поштомат. Після того як чоловік дістав посилку, до нього підійшли поліцейські. Чоловік зізнався, що замовив амфетамін у невідомого з Кривого Рогу.

Вирішується питання про оголошення тернополянину підозри за незаконне придбання психотропних речовин. Триває слідство.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео