Ростислав Фук

У Тернополі прощатимуться з військовим, який помер за 9 днів після мобілізації

Світла пам'ять

жалоба

Прощання з 35-річним військовим Миколою Ірзайкіним відбудеться в Тернополі 13 лютого, об 11 годині у Домі печалі на вулиці Микулинецькій. Про це повідомив міський голова Сергій Надал.

Ми щиро співчуваємо втраті рідним, близьким, колегам, друзям Миколи. Нехай їхні серця знайдуть сили пережити це складне випробування, а наша спільна молитва буде підтримкою в цей важкий момент, – написав він.

Нагадаємо, у соцмережах знайомі чоловіка пишуть, що його мобілізували буквально кілька днів тому – 1 лютого. І вже через дев’ять днів Миколи не стало.

У Тернопільському обласному територіальному центрі комплектування та соцзабезпечення прокоментували ситуацію.

Щодо інформації, яка поширюється у місцевих ЗМІ про передчасну смерть військовослужбовця солдата Миколи Ірзайкіна. Солдат Ірзайкін був призваний на військову службу за мобілізацією 1 лютого 2024 року Тернопільським ОМТЦК СП та направлений в навчальний центр, для проходження навчання на посаді курсанта навчального взводу відповідної військової частини. Проте, 9 лютого 2024 року на імʼя начальника Тернопільського ОМТЦК СП від командування військової частини надійшло повідомлення про смерть солдата Миколи Ірзайкіна внаслідок гострої легеневої - серцевої недостатності, про що було сповіщено родину військовослужбовця, – йдеться в повідомленні.

Читайте також: «Пів року вважався  зниклим безвісти»: у Тернополі попрощалися з загиблим Героєм

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео