«Люди не розуміють, що вчора відбулося у міськраді», - Сергій Надал

Про затриманого на хабарі у 217 тисяч гривень заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Володимира Камінського знає вже вся Україна. Здавалося б, ситуація звична як для країни, що починає жити по-новому, і де боротьба з корупцією – одне з пріоритетних завдань.

Однак затримання Камінського щораз обростає новими подробицями. Зокрема, сьогодні шеф затриманого заявив:  тернополяни просто не розуміють, що насправді відбулось у стінах міськради.

«Після вчорашньої події важко говорити про якусь підтримку чи не підтримку громади, бо люди не розуміють що відбувається, - сказав Надал на брифінгу. - В цілому це негатив, коли затримують будь кого на хабарі. Але тернополянам потрібно показати реальну картину не про хабарника, а про підставу і помсту політичних конкурентів. Всі повинні бути рівні перед законом. Це стосується як і заступника міського голови, так  і звичайних громадян».

На запитання, чи слідуватиме Сергій Надал європейським принципам і у випадку доведення вини свого заступника піде у відставку, мер обурився.

«На даний час я вибраний міський головою і мушу виконувати обов’язки, поставлені переді мною.

Про те, чи буду балотуватись на наступних міських виборах, я повідомлю після прийняття закону «Про вибори» і початку виборчої кампанії», - підсумував Сергій Надал.

Наталя ЛУКІВ. 

 

Вибір читачів за тиждень

Відео