Стартує обласний фотоконкурс юних аматорів «МИ В УКРАЇНІ І УКРАЇНА В НАС»

З ініціативи корпорації «Агропродсервіс» за участю департаменту освіти і науки Тернопільської облдержадміністрації оголошено обласний конкурс  авторських фотографій юних аматорів на патріотичну тематику «Ми – в Україні і Україна у нас». Його головною метою є формування високої національної і громадянської свідомості підростаючого покоління, любові до Батьківщини.

«Організація фотоконкурсу це далеко не перша наша ініціатива залучення шкільної молоді до активного суспільно-політичного життя. І це невипадково, адже велика любов до Вітчизни починається з малих справ кожного українця, а передусім школярів, в яких будь-яка зроблена ними справа на користь України, закарбовується на все життя», - підкреслив керівник корпорації «Агропродсервіс» Іван Адамович Чайківський.

Вік учасників конкурсу - від 15 до 17 років. Конкурс проводиться до 6 жовтня 2015 року у три етапи між загальноосвітніми, інтернатними, позашкільними, професійно-технічними, вищими навчальними закладами І-ІІ рівнів акредитації.

Перший етап – навчальні заклади – до 15 вересня 2015 року.

Другий – районний (міський), профільний (ПТНЗ, ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації); серед обласних інтернатних і позашкільних навчальних закладів – до 25 вересня.

Третій – обласний (заключний) – до 5 жовтня 2015 року. Роботи на заключний етап конкурсу подаються в Тернопільський обласний комунальний центр науково-технічної творчості школярів та учнівської молоді.

З метою популяризації кращих робіт конкурсні фотографії учасників першого і другого етапів, оформлені відповідно до вимог Положення, подаються на електронну пошту он-лайн ресурсу «Терен. Тернопільські експрес-новини» teren.in.ua@gmail.com з поміткою «Фотоконкурс «МИ В УКРАЇНІ І УКРАЇНА В НАС» та з 1 липня розміщуються по мірі їх надходження на он-лайн ресурсі «Терен. Тернопільські експрес-новини» за електронною адресою: teren.in.ua.

Вимоги до конкурсних робіт визначаються спеціальним положенням, яке надіслано територіальним органам освіти.

Для переможців конкурсу встановлені такі премії:

  • за перше місце – 25 тис. грн.
  • за друге – 15 тис. грн.
  • за третє – 10 тис. грн.
  • 15 заохочувальних призових номінацій по 1 тис. грн. кожна.

Всі учасники третього (заключного) етапу будуть відзначені спеціальними дипломами.

Підсумки конкурсу підіб’є журі на чолі з Василем Олександровичем Бурмою – заслуженим журналістом України, членом Спілки фотохудожників України, відомим краєзнавцем.

Оргкомітет закликає учнів та студентів загальноосвітніх, інтернатних, позашкільних, професійно-технічних, вищих навчальних закладів І-ІІ рівнів акредитації взяти активну участь у фотоконкурсі. Вірте у власні сили, наповнюйте своє життя цікавими і добрими справами. Хай переможуть сильніші!

Довідки – за телефоном: (097)209-59-74

Організаційний комітет обласного фотоконкурсу

 

 

Вибір читачів за тиждень

Відео