Зірки київського "Динамо" зіграють із ветеранами Кременця благодійний матч

Сорок років тому такий матч у Кременці вже проходив. Нинішній поєдинок присвячено полеглим воїнам «Небесної сотні» та воїнів АТО Сашка Капіноса, В’ячеслава Мельника та Дмитра Лабуткіна.

За ініціативи голови Кременецької РДА Сергія Сімчука, Кременеччина приймає футбольну естафету Волочиської компанії «Агробізнес», яка була ініціатором подіної товариської зустрічі у своєму місті в березні минулого року.
«Бажання запросити легендарних гравців міжнародної арени футболу до Кременця було вже давно, щоправда лише тепер ми маємо змогу втілити його в життя, – розповідає Сергій Сімчук. – Після сприяння директора ТОВ «Агробізнес» Олега Собуцького та успішних перемовин із ФК «Динамо» Київ зірки найтитулованішого футбольного клубу України, ветерани найпопулярнішої гри потішать вболівальників на благодійній товариській зустрічі із ветеранами ФК м. Кременця. Вона відбудеться 4 липня у нашому місті. Для нас це неординарна та знакова подія, адже свого часу, сорок років тому, такий матч у Кременці вже проходив, і ось тепер ми маємо за честь зустрітися знову», – поділився голова РДА.
За команду ветеранів «Динамо» виступатимуть гравці: Володимир Безсонов, Анатолій Дем’яненко, Віктор Хлус, Олег Саленко, Віталій Косовський, Віктор Леоненко, Олександр Дамін, Леонід Буряк, Володимир Лозинський, Сергій Кузнецов, Іван Яремчук, Сергій Коновалов, Олександр Венглинський, Святослав Сирота, Юрій Максимов, Андрій Оксимець, Едуард Цихмейструк, Анатолій Безсмертний, Андрій Зав’ялов, Олег Волотьок, Всеволод Романенко, Віктор Мороз.
Кошти, зібрані в рамках товариської зустрічі у Кременці, яка відбудеться на знак шани полеглим воїнам «Небесної сотні» та воїнів АТО: Сашка Капіноса, В’ячеслава Мельника та Дмитра Лабуткіна, спрямують на потреби української армії.

Для попереднього бронювання квитків звертатися за тел.: 067 429 52 39 (вартість 20 грн).

Джерело: narodne-slovo.te.ua

Вибір читачів за тиждень

Відео