Завдяки бучацьким і монастириським волонтерам на схід поїде оновлений УАЗик

У селі Савелівка Монастириського району відбулася урочиста передача капітально відремонтованого і поновленого автомобіля УАЗ-469 бійцям, які захищають східні рубежі нашої Батьківщини. Церемонію освячення і передачі автомобіля провели 6 священників УГКЦ на чолі із отцем-деканом І.Джиджорою.

Автомобіль був повністю зношений, не придатний до експлуатації, проте завдяки монастириським і бучацьким волонтерам його вдалося відновити. На це використано кошти в сумі більше 20 тисяч гривень, які зібрали релігійні громади УГКЦ Монастириського району. До присутніх на заході парафіян Монастириська, сіл Савелівка, Ковалівка, Олеша, Доброводи із словами подяки звернувся заступник голови РДА П.Дронь.

Разом із автомобілем від церковних громад бійцям АТО передано Державний Прапор України, церковний оберіг та літературу. Цими днями автомобіль із зібраною продуктовою гуманітарною допомогою буде відправлено у третій батальйон 72-ї ОМБр (район Волновахи Донецької області). У заході освячення і передачі автомобіля взяв участь перший заступник голови РДА С.Кузневич, який був основним ініціатором проведення відновлення даного списаного автомобіля.

Про це йдеться на сайті Монастириської РДА.

Вибір читачів за тиждень

Відео