У Тернополі завершують ремонт найбільш проблемних доріг

Комунальники поспішають встигнути відремонтувати дороги до Дня Незалежності. Найбільш стратегічними об’єктами є ремонт доріг навпроти автовокзалу та станції №2 швидкої допомоги Тернополя.

Дорогу навпроти автовокзалу, що на вулиці Живова, перекрили ще в червні – тут тривав капітальний ремонт проїжджої частини із заміною інженерних мереж. Тоді на прилеглій дорозі утворювалися кілометрові затори через недобросовісних паркувальників.

Наразі, роботи по асфальтуванню проїжджої частини на стадії завершення. Наступні десять днів тут будуть проводитися роботи із облаштування пішохідної ділянки та благоустрою зупинки. Також комунальники мають зробити чітке розмежування місць, де буде зупинятися громадський транспорт та місць для паркування, кількість яких, до речі, буде збільшена.

Не менш проблемною була ділянка на вул. Шпитальна. Через перекриття дороги, яка сполучає станцію швидкої з лікарнею, транспортування термінових пацієнтів займає набагато більше часу. Хворих переносили через інший вхід, а швидкі були «розкидані» по дворах прилеглих вулиць. Днями працівники облаштували нижній шар асфальтного покриття і займаються тротуарами.

Юлія НІКІТІНА

Вибір читачів за тиждень

Відео