Для підприємців в облдержадміністрації діє "гаряча лінія"

               При департаменті економічного розвитку, інвестиційної діяльності та міжнародного співробітництва Тернопільської облдержадміністрації відкрито «гарячу» телефонну лінію з питань підтримки та розвитку підприємництва. Тепер підприємці не змушені їхати за порадою чи консультацією в обласний центр, а можуть просто зателефонувати чи написати на електронну пошту. Директор департаменту Галина Воляник запевняє, що такий підхід значно спрощує налагодження зв’язків між бізнесом і владою.

                Всі  зауваження, пропозиції щодо діяльності адміністративних структур, що регламентують інвестиційну та підприємницьку діяльність в частині надання адміністративних послуг, роботи центрів з надання адміністративних послуг, можна озвучити зателефонувавши номер гарячої лінії – (0352) 52-33-83 з понеділка по четвер з 8:00 до 17:15, а також в п’ятницю з 8:00 до 16:00. Також можна скористатися електронною поштою ternopil.vrp@gmail.com, в оперативності якої запевняють в ОДА.

                Галина Воляник каже, що відколи з’явилася можливість вирішувати питання співпраці з підприємцями в телефонному режимі, значно зменшилася кількість людей, які приходять по допомогу чи з певними пропозиціями в облдержадміністрацію, адже більшість питань легко можна вирішити дистанційно.

Для зручності пошуку інформації для підприємців сайт ОДА має розділ «Підтримка бізнесу» (банер в правій частині сайту), де час від часу оновлюється інформація про наявні міжнародні та державні гранди та конкурси для бізнес-структур.

Соломія ШАЛАЙ

Вибір читачів за тиждень

Відео