Жадібність двох фраєрів-даїшників згубила

У Тернополі звільнили двох працівників ДАІ, які вирішили нажитися на «хабарах». Жертвами стали іноземці, які їздили на одній і тій самій іномарці. Вперше вдалося «стягнути» 1000 доларів. Вдруге, через жадібність, працівники «погоріли».

«Один раз зловив іноземця на машині і, є таке слово у корупціонерів – «розвоздушив»! «Розвоздушив» він його на 1000 доларів. Потім побачив, що на тій самій машині їздить інший іноземець, дав «наводку» своєму другу. «Колєга» зупинив і знову ж звернувся, мовляв: «знову виручай!». Тобто «жадність фраєра згубила!», – поділився начальник обласного управління міліції Олександр Богомол.

Обох працівників ДАІ звільнили з роботи. Обіцяють, що ретельно перевірятимуть інформацію про усіх «захисників порядку», а мешканців Тернопільщини просять звертатися у правоохоронні органи, якщо їм відомі факти вимагання «хабара» або неналежної поведінки міліціонерів.

«З такими працівниками ми будемо прощатися! Зараз готуємося до «поліції». Інформацію збираємо по всіх наших працівниках: де, хто і що їсть, п’є, з ким гуляє, що заробляє. Збираємо інформацію – по працівниках наших працює зараз і внутрішня безпека і Служба безпеки України. Максимум збираємо для того, щоб під час реформування не залишити людей, які не варті уваги, заплямували себе або не хочуть працювати і ми не змогли задокументувати ті випадки», – поділився головний міліціонер Тернопільщини.

Працюватиме міліція до 7 листопада, доки не ввійде у дію нова поліція, інформує ternopil.te.ua.

 

Вибір читачів за тиждень

Відео