Жителя Бучаччини судитимуть за вбивство вітчима

Прокуратура області направила до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні стосовно двох 25-річних жителів району у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.1 ст.115 та ч.1 ст.396 КК України (умисне вбивство та приховування злочину).

Досудовим розслідуванням встановлено, що житель Бучацького району наніс своєму вітчиму численні удари руками та ногами в різні частини тіла під час конфлікту, який виник між ними при розпиванні спритних напоїв у будинку. Від отриманих травм чоловік помер на місці.     Щоб уникнути відповідальності за скоєння тяжкого злочину, пасинок  закопав тіло вітчима на городі господарства. Допомагав йому приховати сліди вбивства знайомий, із яким він того дня розпивав спиртне у будинку родича.                                                                                       

За результатами досудового розслідування кримінального провадження, прокуратура області направила до суду обвинувальний акт стосовно одного із обвинувачених за ч.1 ст. 115 КК України (умисне вбивство), а іншого – за ч.1 ст.396 КК України (приховування злочину).

Прес-служба прокуратури Тернопільської області 

Вибір читачів за тиждень

Відео