До Тернополя завітає Тіна Кароль

Українська зірка, «найкраща виконавиця» країни останніх двох років, Тіна Кароль, підготувала для шанувальників сюрприз – різдвяну програму «Колядки та обрані хіти», з якою виступить у Тернополі 4 січня 2016 року.

Концерт складатиметься з двох відділень: у першому – шанувальники співачки зможуть насолодитися давно забутими українськими колядками в сучасній обробці, які розчулюють автентичністю і красою. Сама Тіна постане в несподіваному для неї фентезі-образі «Коляди». У другому відділенні глядачі зможуть насолодитися обраними хітами з творчості співачки.

 «У наш час люди втратили віру в чудо. Ми припинили ділитися своїм добром і любов’ю. Але диво реальне, традиції живі, і не тільки у вечір перед Різдвом. Вони супроводжують нас все життя, потрібно лише відкрити свої очі і серце, дозволити добру увійти в свою душу. Я мрію, щоб цей концерт допоміг людям пронести вогонь добра в душі не тільки на різдвяні свята, а і через все своє життя, адже це залежить лише від нас самих. Поки живі традиції – жива країна», – розповіла Кароль, передає ТСН.

Нагадаємо, талановита артистка минулої весни уже відвідала Тернопіль з програмою «Я все ще люблю», вразивши глядачів глибиною душі та голосу…

Джерело: ternopillive.com.ua

 

Вибір читачів за тиждень

Відео