Львівські музиканти представлять тернополянам альбом "Пристані"

Альбом "Пристані" представлять тернополянам львівські музиканти на концерті у барі "Коза" 22 листопада. Початок - о 21.00. Квитки: 30-50 грн - у попередньому продажу та 60 грн - у день концерту.

"Piano" обіцяють подарувати гостям свої музичні "Пристані", надзвичайний голос, глибокі гітарні партії та проникливу віолончель, розповідають організатори. Все це буде об’єднано динамічними ударними ритмами.

- Я вкладаю у композицію щось своє, але пісня уже не моя, а слухача, - каже вокалістка гурту Христина Головко. - Люди питали мене, що означає "Мої глибини заглушили Бога" у пісні "Пристані". З одного боку я хочу пояснити, а з іншого – не хочу нав’язувати своє трактування. Музика – це не диктатура. Музика – це свобода.

"Piano" – гурт, cтворений в 2008 році Богданом Головко та Олегом Тимошиком у Львові. Хоча справжньою датою заснування музиканти вважають 9 листопада 2014 року, коли світ побачив перший дебютний ЕР-альбом "Пристані". Лідером та вокалісткою гурту є Христина Головко. Стилістика гурту неоднозначна й не вписується в рамки єдиного музичного напрямку. Музика варіюється від поп-арту до арт-року, також у ній є елементи фанку.

Квитки можна придбати у галереї "Бункермуз" та онлайн за посиланням - http://www.concert.ua/eventpage/piano.

Джерело: te.20minut.ua

Вибір читачів за тиждень

Відео