Вуличне мистецтво тернополянам демонструватимуть два тижні

Тернополянам продемонструють роботи 17-ти вуличних художників із восьми міст України. Виставка вуличного мистецтва створена в рамках проекту «StanціяMisto». Триватиме у галереї «Бункермуз» з 27 листопада до 11 грудня.

«StanціяMisto» – це серія виставок, присвячених графіті-культурі та вуличному мистецтву. Ціль проекту – розвиток культурного сприйняття вуличного мистецтва і створення платформи для творчих експериментів, а також обміну досвідом.

На виставці представлять роботи тернопільських графітерів, а також авторів, які мають досвід адаптування своїх малюнків у екстер’єрах.

«StanціяMisto у Тернополі не обмежиться лише відкриттям виставки із роботами Rubae, Fleck, Feris, Bios, Rtue, Viska, Shum, Kalkov, VenyaSon, 665, Keno, Dilk, Feros, Open, Eguq, Pulse, Chzo Shzo. О 20:00 год. серед відвідувачів розіграють товари для творчості від партнерів: GRAFFS shop, 49BKS; о
21:00 год. відбудеться музична частина: PsyhoNoize (Тернопіль), Trener (Shmir soundsystem) (Тернопіль), HubGraph (Kult) (Київ)», – повідомляють у «Бункермузі».
Відкриття виставки відбудеться о 19:00 год. Вхід вільний.

Джерело: ternopil.te.ua

 

 

Вибір читачів за тиждень

Відео