Торговця наркотою викрили тернопільські поліцейські

За підозрою у зберіганні та реалізації наркотичних речовин оперативники Тернопільського відділу поліції затримали 42-річного тернополянина. Чоловік збував різноманітні наркотичні засоби мешканцям області.

Підозрюваний не вперше потрапляє в поле зору правоохоронців. В минулому він вже відбував покарання за скоєння наркотичних злочинів. Нещодавно звільнився з місць позбавлення волі і знову взявся коїти протиправне.

Наркотичні препарати тернополянин тривалий час збував мешканцям міста. Клієнтам пропонував різноманітні наркотики: елітний препарат «субутекс» доза якого вартує сімсот гривень, таблетки «сонакс», опій. Прибутки від незаконного заробітку ділок отримував чималі.

Правоохоронці провели необхідні оперативні заходи із документування злочинної діяльності торговця. Отримавши необхідну доказову базу, викрили зловмисника. В ході санкціонованого обшуку оперативники вилучили у нього наркотичні препарати на 15 тисяч гривень.

Підозрюваному інкримінують частину 1 статті 307 ККУ – незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання з метою збуту, а також незаконний збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів, вчинені повторно.

Поліцейські з’ясовують канали надходження наркотиків. Триває досудове розслідування.

Джерело: dosie102.te.ua

 

Вибір читачів за тиждень

Відео