«Побільше б таких Василів Бурм нашому краю», - Іван Чайківський (відео)

На нинішню непересічну подію для Тернополя - відкриття фотовиставки тернопільського митця Василя Бурми «Замки та лицарі» прийшло чимало його колег, пересічних тернополян. Відвідувачі відверто захоплювались роботами журналіста та фотографа. 
Голова міської "Просвіти" Дарія Чубата коментує для «Терену»:
- Виставка надзвичайно гарна: і багатюща, і змістовна. Ми маємо можливість оцінити те, що Господь йому дав величезний талант, і він його не закопав, а розвиває. Це людина-віртуоз у своїй справі, натхненна, очевидно, тим, що є величезна любов у серці до ближнього і до свого Тернополя. Вилізти на таку вершину і сфотографувати, як летить птах, - це треба вміти, і фізично він тому й не виглядає на свої 80 років. 

- Я з самого дитинства любив замки, ще, пам'ятаю, зі школи, коли ми з викладачами їздили по замках, - каже гендиректор ПАП «Агропродсервіс» Іван Чайківський. - Кожен замок чимось заворожував. Коли зараз йдеш і оглядаєш ці фотороботи, то кожна заворожує. Я скажу відверто, побільше б нам таких Василів Бурм. Ім'я Василя Бурми сьогодні відоме на всю Україну і далеко за межами України.

Деталі - у відео.


Оксана СЛОБОДЯН

Вибір читачів за тиждень

Відео