У Тернополі під колеса автомобілів потрапили двоє пішоходів

За минулу добу на дорогах області сталося 3 ДТП, у яких потерпіло троє  осіб. У Тернополі під колеса автомобілів потрапили двоє пішоходів, а у Заліщиках водій «Ниви» в’їхав у припарковану іномарку.

В обласному центрі о 7:30 на вулиці Тарнавського під колесами автівки опинився 57-річний чоловік. За попередніми даними, він переходив дорогу в межах нерегульованого переходу, коли на нього наїхав автомобіль марки «Шевроле Авео». Потерпілого з чисельними тілесними ушкодженнями голови, хребта доправили до лікарні.

Ще одна автопригода, у якій постраждала жінка-пішохід, трапилася теж у Тернополі близько 18 години на вулиці Чалдаєва. Водій автомобіля марки «Сузукі» на нерегульованому пішохідному переході наїхав на 60-річнутернополянку. Жінку з травмами голови, плеча, суглобу госпіталізували до Тернопільської міської комунальної лікарні швидкої допомоги.

Цього ж дня автопригода з потерпілими трапилася у райцентрі Заліщики близько 21 години. Як встановили правоохоронці, водій автомобіля марки «ВАЗ-2121» не впорався з керуванням та зіткнувся з мінівеном «Фіат Добло», який був припаркований на узбіччі дороги. Травми отримала пасажирка іномарки. Після надання медичної допомоги її відпустили додому.

Поліцейські з’ясовують усі обставини автопригод та звертаються до краян бути обережними на дорогах через несприятливі погодні умови.

Джерело: www.tp.npu.gov.ua

 

Вибір читачів за тиждень

Відео