Звичайні обрізки синтепону отримали друге життя завдяки тернопільським волонтерам (фото)

Всього за один день відомому тернопільському волонтеру, керівнику благодійного фонду «Вікно життя» Ірині Жигуновій вдалось прилаштувати 14 мішків обрізків синтепону.

Те, що на перший погляд здається відходами, насправді може стати у пригоді в дуже багатьох галузях. Так, частину обрізків забрала активістка тернопільської «Самооборони» Лілія Мусіхіна. З них вона вже запланувала зробити набивку невеликих подушок, які поїдуть на фронт та в шпиталі.

Ще 3 мішки «добра» стануть м’якими іграшками в одному з дитячих гуртків Тернополя. Аж 8 пакунків обрізків забрала «на щось хороше» Алла Чонгар.

Ірина Жигунова на своїй сторінці у facebook написала, що в наявності ще є багато залишків і вона готова поділитися ними задля ще якоїсь доброї справи.

«14 мішків обрізків синтепону та шерстипону сьогодні вдалось пристроїти: 3 мішки стануть м’якими іграшками в дитячому гуртку, 3 мішки - ясічками Мусіхіної і 8 мішків взяла на теж щось хороше Алла Чонгар. Обрізків ще є "немєряно". На щось хороше, добре, вічне - віддаю за дякую, ще й сама привожу.»

Тамара КОБЛИК

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео