В "Тайстрі" найчастіше крадуть шоколадки та коньяк

Днями у Тернополі стала свідком розмови зграйки молодиків. Хлопці хизувалася тим, що їм вдалося поцупити пляшку спиртного напою в одному з міських мінімаркетів «Тайстра». І все це попри охорону, наявність камер та пильність продавця-консультанта.

Чи справді є така тенденція до крадіжок у алкомаркетах Тернополя, нам вдалось з’ясувати в одного з працівників «Тайстри» - менеджера Миколи.

- Скажіть, чи часто у вас виникають недостачі?

- Та так, часто. Минулого місяця у нас вкрали 5 пляшок коньяку за три рази. Ставимось до цього дуже погано та відповідально. От в лютому ми писали заяву в міліцію.

- У «Тайстрі» траплялись випадки, коли ловили грабіжників на гарячому, якщо так, то переважно якого віку злодії?

- На гарячому не було. Бо роботи багато на залі, та й персоналу не вистачає. Навіть на камеру не завжди видно. Шоколадки найбільше крадуть і коньяки. Нещодавно жінка років 25-27 шоколад пробувала винести. А коньяки старші люди крадуть і молодь. Нехай би міліція швидше реагувала, бо списують усі недостачі з персоналу.

Як ви гадаєте, у чому криється проблема – у вихованні, тязі до алкоголю чи юнацькому екстремізмі?

- Це проблема нашого суспільства і виховання. Ось на «Дружбі» старший чоловік в алкомаркеті вкрав близько 17 шоколадок за один раз, і це постійний клієнт магазину, а що вже казати про молодь? В країні криза (сміється).

- Можливо є якість побажання до цих безстрашних людей?

- Побажання є до міліції, тепер поліції. Нехай швидше реагують.

Анна КРАВЕЦЬ

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео