Тернополянин долучився до очищення одеської прокуратури (фото)

Тернополянин Михайло Жирівський в Одесу приїхав у свої справах. В ці ж дні там проходив мітинг за відставку обласного прокурора Миколи Стоянова, призначеного замість звільненого раніше Давида Сакварелідзе.

«Я не міг прийти мимо цього «прокурорського» майдану, - ділиться враженнями Михайло. - Спілкуючись з мітингарями-активістами, я познайомився зі співорганізатором протесту пані Алевтиною, яка і запропонувала мені виступити та презентувати книгу про Героїв Небесної сотні. Звісно, я погодився і підтримав одеських патріотів в їхній боротьбі за очищення прокуратури".



За словами М.Жирівського, свою книгу він подарував організаторам, які поділилися своїми планами написати щось подібне про тих, хто загинув 2 травня в будинку профспілок Одеси. Адже для одеситів – це один із найтрагічніших моментів Євромайдану.


Михайло каже, що рівень патріотизму мешканців Одеси не менший, ніж на Західній Україні і саме тому їм вдається домагатися змін.

«Багато людей підтримують свого голову ОДА Міхеіла Саакашвілі та його команду, бо бачать реальні зрушення в боротьбі з колишніми регіоналами, найяскравішим представником з яких є одіозний Ківалов. Не менше запитань у громадськості і до міського голови Труханова, який виявився громадянином декількох країн», - говорить М.Жирівський.

Після проведення мітингу та листа Президента, виконуючий обов'язки генерального прокурора Юрій Севрук таки звільнив Миколу Стоянова з посади прокурора Одеської області та з органів прокуратури взагалі в рамках люстрації.

Вибір читачів за тиждень

Відео