Тернопільське комунальне підприємство може збанкрутувати?

Як стало відомо від працівників КП "Тернопільміськтеплокомуненерго", підприємство сьогодні перебуває на межі банкрутства. Вже є дві справи, які слухаються в Господарському суді Тернопільської області, про стягнення заборгованості на мільйонні суми.

Працівникам говорять, що їх можуть перевести на 4-денний робочий тиждень та попереджають про можливі затримки із виплатою зарплат.

І найцікавіше, що в цій ситуації керівник підприємства львів’янин Андрій Чумак взяв відпустку за свій рахунок.  Між працівниками шириться чутка, що він має свою фірму у Львові і стан справ на комунальному підприємстві його мало цікавить.

Адже він досі фігурує на сайті ПрАТ «Інститут енергоаудиту та обліку енергоносіїв» як заступник голови правління.



Нагадаємо, що 29 жовтня 2015 року на КП "Тернопільміськтеплокомуненерго" Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, було накладено штраф в розмірі 34 тис.грн. за цілу низку порушень.

Як ми уже згадували, нещодавно тернополян почали готувати до імовірного підвищення тарифів на опалення та гарячу воду і навіть підготували зміни до відповідних законів.

Вибір читачів за тиждень

Відео