28 років могло б виповнитися загиблому бійцю АТО з Тернополя

IMG_6048
У Тернополі вшанували пам’ять воїна,який загинув у зоні АТО Павла Баса. 1 липня йому мало б виповнитися 28 років. Згадати бійця прийшли представники Цивільного корпусу «Азов» у Тернополі, а також рідні та друзі героя. Вони разом виконали «Молитву Націоналіста» і заспівали патріотичних пісень. - Його позивний – Фікс. Він пішов відразу після початку війни. Був сміливим і захищав нашу державу як міг. Загинув Павло близько півтори роки тому. На річницю смерті ми встановили пам’ятну дошку на будинку, де проживав Павло, - говорить голова ЦК «Азов» у місті, Володимир Петришин.

Петришин
Петришин

Павло, був патріотом нашої держави.Він не міг залишатися осторонь ситуації на сході, тому поїхав добровольцем у зону АТО. - Найперше, що згадую, це коли ми познайомились. Я подумав: такий доволі суворий хлопець, який ніби відлякує від себе, але якщо з хлопцем  краще познайомитись, то з нього можна брати приклад, - розповідає побратим загиблого із позивним «Янтар».

янтар
янтар

Нагадаємо, 26-річний Павло Бас - боєць полку особливого призначення «Азов», загинув у Різдвяну ніч, 7 січня 2015 року.

IMG_6055
IMG_6055

IMG_6056
IMG_6056

[embed]https://youtu.be/izrjfwZ2_BM[/embed] [embed]https://youtu.be/NF81-G5O1Ik[/embed] [embed]https://youtu.be/em7ZZwmarkQ[/embed] Фото, відео автора.  

Вибір читачів за тиждень

Відео