На Тернопільську районну раду подали до суду

Screen Shot 08-31-16 at 11.46 AM

7 вересня 2016 року об 11 год. Тернопільський міськрайонний суд, що на вул. Котляревського в м. Тернополі, розпочне розгляд справи за адміністративним позовом Макух Г. М., в інтересах якої діє адвокат Шевчук В. О., до Тернопільської районної ради про визнання нечинним та скасування рішення сьомої сесії Тернопільської районної ради від 29 липня 2016 року №125.

Інформацією про подію на своїй сторінці у facebook поділилася сама позивачка, донедавна – головний редактор газети «Подільське слово» Ганна Макух.

Screen Shot 08-31-16 at 11.33 AM
Screen Shot 08-31-16 at 11.33 AM

Нагадаємо, на останній сесії Тернопільської районної ради депутати проголосували за звільнення п. Макух з посади головного редактора і одночасно призначили нового керівника районної газети. І це при тому, що нині триває процес роздержавлення подібних видань. Відтак засновники, за законом, не мали права змінювати керівника видання.

До того ж у четвер, 4 серпня, о 14.58 год. поліція м. Тернополя зафіксувала факт викрадення з редакції газети «Подільське слово» книги наказів редактора і редакційної печатки групою працівників Тернопільської районної ради — заступником голови районної ради Миколою Михальчишиним, начальником юридичного відділу Юрієм Михайлюком, радником голови районної ради Арсеном Чудиком. Усі троє — члени Радикальної партії Олега Ляшка.

Вибір читачів за тиждень

Відео