Вартість проїзду для школярів у тернопільських маршрутках зросла?

P3q5j1LVG8E

Тернополяни обурені хамством і жадібністю перевізників в обласному центрі. Більшість містян переконана, що якість послуг, що їх надають власники маршруток - далекі від ціни за проїзд, яку вони вимагають.

Тернополянка Юлічка Чорна у спільноті «Від Тарнополя до Тернополя» в соціальній мережі ВК залишила  гнівний пост про власний досвід спілкування з одним із тернопільських перевізників.

За проїзд маршрутним таксі одного з перевізників Тернополя жінка разом з дитиною-школярем заплатила 3грн. + 1,5 грн. Коли ж за півгодини скористалася іншою маршруткою, то водій повідомив, що плата за школяра зросла - 2 грн.

Жодної інформації про зміни цін в салоні автобуса не було, тож тернополянка вирішила з'ясувати усе у власника маршруту.

А вже на другому боці телефону стикнулась із неймовірним хамством та неповагою. Чоловік, насміхаючись, заявив, що вартість проїзду буде лише така, як він скаже, нічого повідомляти він нікому не зобов'язаний і жодне Управління транспорту його не злякає.

Жінка обурена ставленням власника маршруту до своїх же клієнтів і готова навіть «принести йому баняк борщу і миску вареників, бо він бідний ніяк не може наїстися...»

Вибір читачів за тиждень

Відео