Про те, що «Ще літо, але вже все зрозуміло» розповіли у тернопільській книгарні (фото, відео)

В рамках презентації авторської книги до Файного міста завітав видавець, редактор, автор Василь Карп’юк. «Ще літо, але вже все зрозуміло» - під такою назвою у «Видавництві Старого Лева» вийшла у світ книга, яка спонукає до роздумів, творить настрій і огортає легким теплом. Сьогодні ж, 10 вересня, у книгарні «Є», що на Валовій кожен бажаючий мав змогу задати своє запитання автору наживо. Презентація видалась атмосферною і доволі легкою.

unnamed-17
unnamed-17

- Кожен з текстів моєї книги передає, окрім певної думки, те, чим я жив тоді, коли писав. Саме тому, в книжці багато імен тих, з ким спілкуюся, тих, кого читаю… Багато цитат тих, кого слухаю, - каже Василь Карп’юк. - Суть не в тому, щоб якнайшвидше пройти завітну дорогу, а суть у тому, щоб якомога більше побачити на цій дорозі… У цій книжці нічого важливого, але тут саме життя, яке проходить тоді, коли немає подій. Але воно тим і є цінне…

[embed]https://youtu.be/o5jC3eO9UHU[/embed]
Автор не береться за великі романи, оскільки вважає, що ще до цього не готовий, але дана книга рекомендована для прочитання усім, хто бажає повернути легкий безтурботний стан літа.

unnamed-19
unnamed-19

Фото, відео автора

Вибір читачів за тиждень

Відео