Невдовзі можна буде залишати відгуки щодо надання якості медичних послуг у медичних закладах Тернополя (фото, відео)

Відома молода команда MagneticOne розробила програму, за допомогою якої можна буде залишати відгуки щодо якості надання медичних послуг  та отримувати статистику відгуків.

Сьогодні, 4 листопада, відбулося підписання угоди про співробітництво між закладами охорони здоров’я та колективом MagneticOne, а саме Русланом Савчишином, який сприятиме впровадженню оцінки якості надання медичних послуг  у лікувальних закладах.

unnamed-16
unnamed-16

Інновації в плані оцінювання роботи лікарень, поліклінік та їх підрозділів будуть заключатися у тому, що кожен відвідувач завдяки розробленим 3-ом способам зможе залишати відгуки про того чи іншого лікаря-спеціаліста. Один з варіантів – це СМС-повідомлення, другий – дзвінок на гарячу лінію, а третій – для молоді, за допомогою сканування QR-коду.

unnamed-7
unnamed-7

- Сьогодні ми хочемо взнати початковий рівень якості надання медичної допомоги і слідкувати за ним. Потім можна буде зрівняти відгуки про лікарів, - пояснив Ростислав Левчук - начальник Відділу охорони здоров’я та медичного забезпечення . -  На сьогоднішній день ми не шукаємо крайніх, а просто хочемо визначити цей початковий рівень і бачити, від чого нам відштовхуватися в подальшому.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=NL5qP0bn5Ss&feature=youtu.be[/embed]

Отже, незабаром можна очікувати такі нововведення на місцевому рівні, адже до цього таку систему оцінки не застосовували у подібній сфері, лише у готельно-ресторанному бізнесі та у таких закладах обслуговування клієнтів, як «Приватбанк».

unnamed-11
unnamed-11

unnamed-10
unnamed-10

unnamed-9
unnamed-9

unnamed-12
unnamed-12

unnamed-14
unnamed-14

unnamed-17
unnamed-17

unnamed-18
unnamed-18

Фото, відео автора

 

Вибір читачів за тиждень

Відео