Агробізнес: це агро або бізнес? (Агро-новини)

У Києві 19-20 вересня пройде IX Міжнародна конференція «Ефективне управління агрокомпаніями» (LFM).

Цього року формат події змінює звичний готельний конференц-зал на виробничий павільйон агрохолдингу «Агро-Регіон». Про це повідомляють організатори конференції асоціація «Український клуб аграрного бізнесу» (УКАБ) та агентство «UCABevent», пише  «АгроПортал».

Ключова тема конференції: «Агробізнес–2018: агро або бізнес». Також обговорюватимуть питання балансування між фермерством і бізнесом, пошуку готових ідей (Corporate Venture), корпоративної та соціальної відповідальності (CSR). Крім того, спікери розкажуть про оптимальні розмірах агрокомпанії, а також поділяться мiжсекторальним досвідом. Другий день конференції LFM буде проходити у форматі польової події, де будуть представлені 25 провідних брендів с/г техніки.

Захід є першою і єдиною аграрною подією такого високого рівня в Європі з управління аграрним бізнесом, щорічно збирає понад 400 керівників українських і міжнародних аграрних компаній для обміну досвідом та обговорення різних поглядів на стратегію управління агробізнесом різних учасників аграрного сектора.

«Агроекологія» б’є зелені рекорди

Компанія «Агроекологія», що у Полтавській області, заготовила сінаж для годівлі тварин взимку в рекордні терміни – трохи більше ніж за два тижні.

На це вплинули як погодні умови, так і організація робіт, повідомили в компанії, інформує «АгроПортал».

Завдяки тому, що незадовго до початку сінажування пройшли дощі, багаторічні трави встигли розвинути потужну зелену масу.

1002 (Copy)

На окремих полях урожайність зеленої маси еспарцету перевищувала 200 ц/га. Щоб отримати сінаж високої якості і забезпечити його краще збереження, цього року «Агроекологія» застосувала спеціальні бактеріальні препарати, які вносили під час скошування трави.

Завдяки цим препаратам у зеленій масі розвиваються саме ті бактерії, які сприяють кращому консервуванню рослин, а небажана мікрофлора пригнічується і не погіршує якість корму, зауважили в компанії.

Фото з відкритих джерел

агроконференціяТеренагробізнесурожайність«Агроекологія»