Аж 4 тернополянок хочуть повторити долю Ірини Купчак

Як уже повідомляв ТЕРЕН, на сайті Нового каналу проходить другий етап відбору учасників на проект «Топ-модель по-українськи». Окрім чоловічого кастингу, участь у якому беруть аж троє тернополян, є ще й жіночий.

Так, аж 4 жительок Тернопільської області хочуть спробувати себе у проекті «Топ-модель по-українськи». Щоправда, усі претендентки знаходяться не серед лідерів рейтингу.

Повторити долю Ірини Купчак із Заліщиків та потрапити на відоме телешоу вирішила Ізабела Шамін-Прудивус. Наразі дівчина отримала 237 голосів.

Веду активний образ життя та намагаюся вдосконалюватися щодня. Захоплююся дизайном інтер'єру та одягу. У вільний час займаюся вокалом, спортом та вивчаю іноземні мови. Творча особистість, в житті бажаю займатись тим, що приноситиме мені задоволення. Вже встигла трішки спробувати себе в моделінгу, тепер хочу далі розвивати свої можливості за допомогою проекту,  - пише дівчина у своїй анкеті.

 

Ізабела Шамін-Прудивус

Ще однією претенденткою на участь у проекті стала вчителька математики та фізики із Чорткова Інна Осадца.

Люблю танцювати; люблю вишивати бісером; подобається відкривати для себе щось нове та цікаве(нові хоббі та заняття,інтереси), - розповідає про себе Інна.

Інна Осадца

Спробувати свої сили у телешоу вирішила Анжеліка Флентей. Дівчина Родом із Заліщик. У анкеті про себе Анжеліка розповіла, що навчається на юридичному факультеті та дописує свою першу книгу про себе.

Анжеліка Флентей

Та останньою учасницею із Тернопільщини може стати Таня Осадчук.

Одне з перших моїх захоплень - це музика, та відносно танці, також спорт. Завжди захоплювалась моделями, їхньою фігурою , їхнім дефіле , фото і  тд, тобто спостерігати за нами. Дивлячись шоу з 1 сезону, мріяла себе в цьому спробувати ось наважилась заповнити анкету, - пише Таня у своїй анкеті.

 

Таня Осадчук

Фото з відкритих джерел

ТернопільтернополяниТереншоуучасниці«Топ-модель по-українськи»