Через російський шансон тернопільські водії можуть втратити роботу

За порушення договірних умов перевізника та водія щодо звучання в салоні музики, а зокрема, російського шансону, водіїв тернопільських маршруток будуть звільняти. Один такий випадок уже розглядають в управлінні транспорту міськради.

- У нас була скарга на водія маршруту №18, - каже начальник управління Ігор Мединський. – Як повідомили пасажири, водій на зауваження щодо музики відповідав невиховано. Тут ідеться про повагу до тих, хто відстоює Україну на передовій. Це  елементарні речі на культурному рівні, що ми можемо зробити. І загалом, згідно договірних умов, у маршрутках заборонено вмикати музику, адже це порушує безпеку руху.

Такі випадки суперечок із водіями  не поодинокі, зауважують тернополяни. За словами Ігоря Мединського,  тут проблема у неусвідомлені моральних та патріотичних принципів.

- Водій маршрутки № 27 сьогодні на зауваження про шансон реагував агресивно, - говорить тернополянка Світлана Поліщук. - Навіть погрожував, що виставить мене за двері. А ще казав, що музика йому потрібна для розслаблення під час робочого дня. Стверджував, що це українське радіо грає, після чого прозвучала реклама радіо «Шансон».

Тернополянка зверталась за номерами служб на табло у салоні, на жодній лінії,  із чотирьох зазначених номерів, не відповіли. Ігор Мединський рекомендує повідомляти безпосередньо в управління транспорту за номером – 52-15-14, або писати на пошту -  uprtrans_te@ukr.net.  Обов’язково слід зазначити номер маршруту, номерний знак та дату.

Нагадаємо, рішення про заборону російського шансону прийняли на засіданні виконкому, 18 травня.  Про це «Терен» писав ТУТ.

Фото автора

 
ТернопільТеренводійШансондоговірні умови