Шкідлива сімка: чого тернополянам краще не їсти на сніданок
Деякі страви та продукти погано впливають на організм людини, якщо їх з’їсти на сніданок. Тернополяни їх мають знати.
Продукти, які не радять вживати під час сніданку, зібрали Факти.
Борошняні вироби (хліб, печиво, випічка): всьому причина дріжджі, адже саме вони провокують здуття живота та інші неприємні відчуття у шлунку.
Йогурт: хоч у кисломолочних продуктах багато корисних бактерій, зранку їх усі «з’їсть» шлунковий сік, шкоди від цього не буде, але й користі мало.
Ковбасні вироби: користі від них зранку немає, бо ж у склад ковбас входить більше м’ясних відходів, жиру та сої, ніж самого м’яса.
Готові сніданки: у них мало вітамінів, зате багато пальмової олії, яка довго засвоюється і виводиться з організму.
Розчинні каші, мюслі: швидко псуються, а з пліснявою у організм потрапляють токсини, які його отруюють.
Джеми, фрукти з високим вмістом цукру: потрапляючи у ротову порожнину, цукор починає реакцію, яка буде причиною вашої млявості, низької активності та голоду впродовж дня. У кишечнику складні вуглеводи перетворяться на глюкозу, яка всмоктується в кров та провокує викид інсуліну, як висновок - рівень глюкози у крові різко впаде і вам захочеться їсти знову.
Соки: фруктовий сік вимиває кальцій із зубної емалі і псує зуби, тому краще випити сік через годину після сніданку, а перед тим почистити зуби.
Фото з відкритих джерел