Відомий чортківський піцайоло дав майстер-клас у рідному ВПУ (фото)

Днями у Чортківському ВПУ майстер-клас із виготовлення пасти, сучасних м’ясних та рибних страв провів колишній випускник навчального закладу, відомий піцайоло «Престо» Віталій Колошиць.

51924614_387137045185873_373518720024182784_n

Віталій показав учням та педагогам технологічний процес приготування, вчив вміло декорувати та презентувати страву. Випускник 2008 року поностальгував за роками свого навчання у ВПУ, а також розказав не одну цікаву історію із навчання у Київському національному університеті харчовий технологій.

52005962_387137315185846_7007976627963428864_n

Поділився досвідом від роботи в різних закладах харчування, розповівши, що починав рядовим працівником кухні, вирісши до су-шефа. Важливим в кар’єрі Віталія став досвід роботи в ресторанах Італії та Франції.

Фото Чортківського ВПУ

ФотоТернопільщинаТеренмайстер-класВіталій Колошиць