Де тернополянам шукати дешеві квитки на літак?

Через карантин, який триває в Україні та й по всьому світі вже майже рік, тернополяни «застрягли» на одному місці, фактично без можливості подорожувати за кордон. Нині частину рейсів авіакомпанії вже відновили. Тому сьогодні «Терен» розкаже тернополянам, де шукати дешеві квитки на літаки.

Найбільш відомим у світі сайтом, де тернополяни, можуть шукати квитки на авіаперельоти є kiwi.com.

1

Вам потрібно обрати місто, з якого ви будете летіти, це може бути Львів, Київ, Одеса. Потім, якщо ви точно знаєте, куди і коли ви будете летіти, то також заповнюєте ці поля, і натискаєте пошук.

Порада. Шукати квитки до місця призначенні і повернення варто окремо. Так вийде дешевше, і ви самі зможете відкоригувати маршрут чи місто прибуття.

Якщо ж ви ще не вирішили із країною, яку ви хочете відвідати, бо просто обираєте у полі «до» напрямок «будь-де» і шукаєте.

фото 2

Порада. Щоб знайти найдешевші тури, потрібно вмикати відповідну фільтрацію в правому верхньому кутку.

фото 3

Тепер, ви просто обираєте, в яку із можливих країн ви хочете відвідати і бронюєте квиток.

Проте не забувайте, що в світі все ще триває карантин, різні країни вимагають різні документи, деякі з країн впускають до себе лише вакцинованих туристів, окрім того, у зв’язку з пандемією часто трапляються непередбачені ситуації: такі як відміна чи перенесення рейсів, проблеми з готелями, закриття туристичних зон, тощо. До прикладу, нині через нові спалахи захворювання, значно посилили карантинні заходи в Естонії.

Наступного вівторка, 23 березня, «Терен» розповість, як повернути кошти в разі скасування авіарейсу.

Фото з відкритих джерел

Це цікавоТернопільтуризмтернополянкаТеренперельотиавіарейси