Деякі тернополяни впродовж тижня придбали газ за літньою ціною

Нова послуга викликала зацікавлення тернополян. Так, 85 домогосподарств придбали газ за фіксованою, літньою ціною. Вони заплатили за 97 561  метр кубічний газу для використання в опалювальний період.

Нагадаємо, для жителів є в доступі новий продукт НАК «Нафтогаз України», «Газовий депозит». Споживач має можливість закупити газ за фіксованою ціною. Скористатися послугою можуть усі споживачі, окрім пільговиків та субсидіантів.

- Побутовий газ, при умові стовідсоткової передоплати, споживач може закупити до 25 тис. куб. м газу і скористатися ним впродовж зимового періоду з 01 жовтня 2019 по 31 березня 2020 року. «Газовим депозитом» передбачена вартість природного газу у розмірі 5,99 копійки за кубічний метр та ще 62 копійки за куб за послуги транспортування та розподілу природного газу, - розповідає заступник директора ДП «Газпостач» ПрАТ «Тернопільміськгаз» Галина Голоюха, пише «Тернопіль житлово-комунальний».

Для купівлі потрібно підписати додаткову угоду, щоб її укласти потрібен паспорт та ідентифікаційний код. Оформити заявку можна у відділі розрахунків на вулиці Шептицького, 20 або на вулиці Родини Барвінських, 4. Газ за літньою ціною ще буде до 25 вересня.

Фото з відкритих джерел

Тернопіль«Тернопільміськгаз»газТеренопалювальний період