Додаткове ЗНО не для всіх: хто з абітурієнтів на Тернопільщині може реєструватися

Певні групи абітурієнтів матимуть можливість зареєструватися на додаткову сесію для проходження зовнішнього незалежного оцінювання.

До 20 травня зможуть подати заявку на додаткову сесію особи, які брали участь в антитерористичній операції, тимчасово проживають на окупованій території, або переселилися з них і вчасно не зареєструвалися для проходження ЗНО; люди, які за рішенням суду перебувають у слідчих ізоляторах, або установах покарання та особи, які мають складати державну підсумкову атестацію у формі ЗНО, але через поважні причини не змогли зареєструватися у потрібний час. Детальна інформація щодо цієї процедури буде розміщена у розділі «Процедура реєстрації», пише освітній портал «Академія».

До слова, додаткова сесія розпочнеться 26 червня із математики, 27 червня здаватимуть німецьку мову, 1 липня – французьку мову, 2 липня – іспанську мову, 3 липня – українську мову і літературу, 4 липня – фізику, 5 липня – англійську мову, 8 липня –  історію України, 9 липня – біологію, 10 липня – з географію, 11 липня – хімію.

Фото з відкритих джерел

ВажливонавчанняТернопільщинаТеренреєстраціяцікавопричинидодаткова сесіязовнішнє незалежне оцінюванняантитерористична операціячервеньізолятори