Дорожня карта для тернополян, які хочуть перевірити свої вміння перед ЗНО

Щоб ЗНО не стало несподіванкою під час самого тесту, тернополяни можуть разом із іншими абітурієнтами випробувати свої вміння під час пробної сесії. У такі тести включені стандартизовані завдання, які виконують на бланках. Тож це можливість не лише перевірити свій рівень знань, а й емоційну стійкість та точність виконання під час здачі іспиту.

Переваги для абітурієнтів, які не ігнорують пробну сесії:

- ознайомлення зі стандартизованими тестами, що відповідають вимогам Програм, характеристикам і структурі сертифікаційних робіт зовнішнього незалежного оцінювання 2020 року;

- практикування в заповненні бланків відповідей;

дізнатися правильні відповіді до завдань пробного тестування, що будуть розміщені на сайті Українського центру оцінювання якості освіти у визначений час;

- отримання результату пробного тестування за допомогою спеціального сервісу (за бажанням);

- психологічне налаштування на проходження зовнішнього незалежного оцінювання;

- навчання ефективно розподіляти час;

- оцінка свого рівня навчальних досягнень.

Пробне зовнішнє незалежне оцінювання є платною послуг, нагадують на osvita.ua.

Розклад сесій у 2020 році:

- пробне зовнішнє незалежне оцінювання з української мови і літератури відбудеться 21 березня;

- з історії України, математики, біології, географії, фізики, хімії, а також з іноземних мов (англійської, іспанської, німецької та французької) – 28 березня 2020 року.

У день проведення пробного тестування кожен зареєстрований учасник може пройти тест з одного навчального предмета. Реєстрація для участі у пробному зовнішньому незалежному оцінюванні триватиме з 3 до 24 січня 2020 року на сайті відповідного регіонального центру оцінювання якості освіти.

Для всіх зареєстрованих учасників пробного ЗНО буде створено інформаційні сторінки на сайтах регіональних центрів оцінювання, на яких до 2 березня буде розміщено інформацію про час і місце проведення пробного ЗНО, а згодом — результати тестування.

Для отримання результатів пробного ЗНО кожному учасникові потрібно буде занести свої відповіді на спеціальний сервіс «Визначення результатів пробного зовнішнього незалежного оцінювання» у такі терміни:

Результати тестування з української мови і літератури буде оприлюднено на інформаційних сторінках учасників 27 березня, з інших предметів — 3 квітня 2020 року.

Фото з відкритих джерел

ТернопільосвітаЗНОТеренграфікдорожня картапробний тест