ФК «Вишнівець» програв  ветеранам збірної України - 4:5 (фото, відео)

Футболісти місцевого клубу «Вишнівець» поступилися знаним українським спортсменам із мінімальною різницею м’ячів. Ветерани збірної України у неділю, 2 липня, здобули перемогу із рахунком 4:5.

Неординарні змагання відбулися з нагоди відкриття оновленого стадіону. Червону стрічку буквально перед першим свистком судді перерізав очільник Вишнівецької об’єднаної територіальної громади Володимир Кравець. І хоча погода весь час змінювалася, але того вечора, на радість шанувальникам футболу, все-таки обійшлося без дощу.

[embed]https://youtu.be/-M15BPhFFLQ[/embed]

Нагадаємо, ФК «Вишнівець» - аматорський клуб, який демонструє непогану гру в обласному чемпіонаті. Втім, спортсмени не приховують своїх амбіцій, адже тепер у них є сучасне поле і вся необхідна інфраструктура (про це докладно читайте ТУТприм.).

[embed]https://youtu.be/7VIx2q_bh_g[/embed]

Прізвища багатьох учасників команди ветеранів збірної України нагадали досвідченим шанувальникам вітчизняного футболу їхню молодість. Чого варте бодай славетне ім’я тренера команди гостей – Анатолія Дем’яненка.

[embed]https://youtu.be/9axZgG9DJJ4[/embed]

Господарі спершу повели у рахунку – 0:2. Але свою перевагу не втримали. У складі гостей врешті відзначилися: Сергій Нагорняк, який забив хет-трик, Владислав Ващук і Сергій Коновалов. Фінальну точку на останній секунді із пенальті поставили господарі – 4:5.

[embed]https://youtu.be/GI0VvTBinFI[/embed]

Після свистка судді усі охочі змогли сфотографуватися зі своїми кумирами, взяти у них автограф. Атмосфера на стадіоні була дійсно дуже теплою і щирою.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=hiM0G4UA5oY&feature=youtu.be[/embed]

До речі, хоча запрошення організатори передали усім, жоден представник обласної і районної влади участь у святі, що відбулося у Вишнівці, не взяв…

unnamed (12)

unnamed (11)

unnamed (10)

unnamed (9)

unnamed (8)

unnamed (7)

unnamed (6)

unnamed (5)

unnamed (3)

Фото і відео автора, а також зі сторінки Національної збірної України серед ветеранів у «Фейсбуці»

 
ТернопільщинафутболстадіонТеренВишнівецьветеранизбірнаВолодимир КравецьСергій НагорнякВладислав ВащукСергій Коновалов