Головний медик Тернопільщини отримав відзнаку від Митрополита Епіфанія (фотофакт)

Відзнаку Святого великомученика Пантелеймона отримав начальник Тернопільського обласного управління охорони здоров’я Володимир Богайчук.

Про нагороду, отриману від Митрополита Київського і всієї України Епіфанія, медик написав на своїй сторінці у соціальній мережі «Фейсбук» сьогодні, 1 вересня.

Допис

У дописі йдеться: «Відзнаку вручив Архієпископ Тернопільський і Кременецький владика Нестор. Щиро дякую за нагороду! Це заслуга всієї нашої медичної спільноти!».

Богайчук1

Нагадаємо, Володимир Богайчук як очільник відповідного медичного управління очолив боротьбу із COVID-19 на Тернопільщині. Від березня він працював фактично без вихідних. Варто додати, що великомученика Пантелеймона вважають покровителем медиків, цілителем, адже у перші віки християнства він лікував хворих. Шанують цього святого як у Православній Церкві, так і в Католицькій.

Богайчук2

Фото зі сторінки Володимира Богайчука у соціальній мережі «Фейсбук» 

Володимир БогайчукТернопільщинанагородаТеренвладика НесторТернопільська обласна держадміністраціяМитрополит Київський і всієї України Епіфанійсвятивеликомученик Пантелеймон